Kevättouhuja

Kirka kävi Kempeleessä mätsärissä 30.3. Mätsäri järjestettiin Kempeleessä eräällä ratsastusmaneesilla. Ulkona paistoi aurinko ja tuuli, maneesissa oli sitäkin hyytävämpää. Onneksi olimme kokoajan liikkeessä ja Kirka liikkui hienosti kehässä. Pöydällä se yllätyksekseni pitkästä aikaa yritti nojailla minuun. Tuomarina toimiva colliekasvattaja piti kuitenkin pumista ja kehui myöskin liikkeitä ja esiintymistä. Kirka sai punaisen, päätyi jatkoon ja lopulta punaisten ykkösten kautta BIS 4 sijalle. Olin todella tyytyväinen pumiin, mätsärissä oli sentään 94 koirakkoa!!!
BIS-kehässä seisotin Kirkaa vapaasti, joskin se on sille vielä niin uusi ja outo asia, että ei osaa asettua täysin suoraan eteeni seisomaan, kun ennen on pitänyt seistä edessäni sivuttain. Varsin hyvin meni kuitenkin! Kirka on saanut hieman kasvatella turkkia tulevaan näyttelyyn, joten kuvat ovat sen näköisiä. :)


BIS-2 corgipentu ja BIS-4 Kirka-pumi

Palkintoposeeraus (jonka todella luulin olevan aurinkoisempi!)

 Kirka näyttää varsin massakkaalta, mutta totuus kaiken turkin alla on, että se painaa edelleen pyöreät kymmenen kiloa. Tämän kokoiselle urokselle se on ihan ok.

Eilettäin kävimme taas tutussa metsämaastossa lenkillä Kirkan ja Nekun kanssa. Kamera oli matkassa ja pumit pukeutuivat tyylikkäästi Hurttaan.


(Lisää saman päivän kuvia nähtävissä koirien omilla sivuilla)


Pysähdyttiin ja yritettiin ottaa liian tyylikkäitä kuvia.

No, se siitä...

Juoskaa te vaan, kuvaaja kuvaa ja tulee joskus perässä...
Myöhemmin illalla luoksemme hurautti vielä Sarita muutaman koiransa kanssa, ja niin käytiin vetämässä vielä parin tunnin rallit metsässä, itsellenikin tuntemattomilla reiteillä Vanessan, Wernerin, Wiljon ja Wallan kanssa. Sen jälkeen suunnattiin ansaitusti eräälle läheiselle huoltsikalle aterioimaan ravitsevat burgerit... Samalla jutellen kumpikin omista lähitulevaisuuden suunnitelmistamme koirien saralla. Erittäin iso kiitos mahtavasta seurasta!

Ja kuten kuvatekstissä jo vihjailin, olen päivitellyt koirien omia sivuja kuvineen ja tietoineen. :)