Tervetuloa tiimiin Aira

Saimme vahvistusta tiimiin, kun Kirkan tytär Quento's Lite Bättre muutti Iihin. Aira on syntynyt 20.5.2019 ja on ollut meillä nyt reilun kuukauden. Aira on reipas ja menevä pumin alku, joka on tähän asti vaikuttanut melko helpolta pennulta. Tosin kun pentuja on pyöritellyt käpälissä nyt muutaman pentueen verran, niin pentuarki tuntuu joka tapauksessa kulkevan kuin itsestään.

Airan kasvattaja on hoitanut pentueen sosiaalistamisen todella hyvin ja maailman menoon tutustumista jatketaan ahkerasti edelleen meilläkin. Se on käynyt jo mukana töissä, koululuokassa, kauppakeskuksessa, hotellissa, rally-kisoissa, treeneissä, Pumipäivillä, pentutreffeillä, hevostallilla, jne. Kaikkialla se on pärjännyt tosi hyvin ja viihtyy niin ihmisten kuin eläinten seurassa. Myös kotona pentu on pärjännyt todella hyvin ja vastaanotto muun lauman puolesta olikin ihan mutkaton. Muut ovat lähinnä leikkikavereita, mutta Nasta on ottanut pennun "huoltajan" roolin.

Jokaisen uuden pennun kanssa sitä on ison harppauksen verran edellistä pentua viisaampi ja kokeneempi. Itse olen viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut kouluttajana ja ymmärtänyt mitä koiralta haen ja mitä arvostan. Jokainen pentu on kuitenkin oma yksilönsä ja sen kanssa rakennetaan suhdetta eri tavalla, juuri sille sopivia työkaluja hyödyntäen. Seuraan siis suurella mielenkiinnolla millaisen pennun olen saanut käsiini rakkaasta No. 1 pumistani.