C-pennut 6 viikkoa



Pennut ovat voineet hyvin! Sairastumisesta selvittiin kokonaan parissa päivässä, eikä tauti onneksi tullut lopuille pennuille. Aika on kulunut nopeasti ja kiireisesti ja edelleen pennut kasvavat ja keksivät uusia juttuja päivittäin. Ulkoilua, leikkiä, syömistä, nahistelua, käsittelyä, turkinhoitoa ja sen sellaista ovat päivämme täynnänsä. Useaan kertaan ollaan jo autoiltu, hyvällä menestyksellä.

C-pentue vaikuttavaa kyllä tähän asti sähäkimmältä, mikä oli toki vanhempien perusteella odotettavissakin. Kaikille pennuille oli syntymän aikaan tiedossa jo hyvät kodit, mutta valitettavia peruutuksia on tämän pentueen kanssa tullut, erilaisista ja ymmärrettävistä syistä. Tällä hetkellä vapaana on varmuudella yksi uros ja toisen uroksen mahdollisen ostajan kanssa käyn parhaillaan keskustelua. Katsotaan mitä tuleman pitää. Vapaana on ainakin poika, jolle edelleen peruuntumisesta huolimatta toivoisin kovasti aktiivista ja harrastamisesta innostunutta kotia, sillä se vaikuttaa hyvin taisteluhaluiselta ja reippaalta kaverilta, eikä yhtään pöhkömmän näköiseltäkään.
Yhdellä pojalla tulee olemaan hyvä koti Oulussa, eli lähellä.

Pentueen nartut on varattu oikein hyviin koteihin ja yksi niistä lähtee vähän kauemmaksi maailmalle edustamaan pumeja. Yksi muuttaa sijoituskotiin Ouluun.

Ensi viikolla on sitten sirutuksen aika ja ensimmäisten pentusten luovutuskin alkaa lähestyä, mikä tuntuu jo haikealta ajatukselta. Nautin vielä viimeiset viikot. Kuviakin tulee vielä varmasti!


"Hilja"